TRENINKY

TRÉNINKY OD ZÁŘÍ:

úterý 8. září 2015

TAK NÁM ZASTŘELILI FERDINANDA PANÍ MILLEROVÁ

Musím se přiznat, že větší blbost mě nenapadla. Tedy napadla: kluci v šatně by řekli: to mi ho tedy.......,  nebo slova Škopkové ze známe trilogie Slunce, seno, ... Se vemete, se nevemete, tady nákupy za miliony,.... 
Proč toto píšu. Dnes jsem dostal velice zajímavý email. Jeho znění najdete ve druhé části tohoto textu. Málokdo z Vás si dovede představit, kolik komedie bylo okolo zařazení mužstva Amazonky Kladno do naší soutěže. A když už na to všichni přistoupily, tak nám je vyloučí. Pak se dozvíme, že dámy by museli hrát dva zápasy denně, a že s někým to odehrají a s někým ne. Uvědomuje si někdo na ČSLH, že někdo naplánoval, objednal a třeba i zaplatil ledy? A že to dělá  třeba i zadarmo? A vy nám zrušíte soupeře? Vy, kteří likvidujete hráče a puberťáky nesmyslnými soutěžemi? My se z vesela rozpadáme, naši hráči  (až na pár výjímek) doplňují mužstva v různých nesmyslných a drahých ligách. A že v těchto soutěží nastupují týmy, jež nemají ani dostatečný počet hráčů. Bohužel toto je realita. Milý ČSLH, proč dovolíte extraligovým ženským hráčkám odejít na střídačku do jakéhokoli klubu dorostenecké soutěže a chlapcům umožníte pouze střídačku mezi EL a L? A co kraje? Stále si myslíte že to je odpad, kroužek a rybník? Ne, to se mýlíte. To co mí kluci dokázali předminulý víkend byl jednoznačnou ukázkou nesmyslnosti lig. A zrušení lig Vám usnadní jednu žhavou věc, kterou nejste schopni vyřešit. Je to výchovné. Dnes se tímto malé kluby brání před rozpadem, až bude přetlak, odejdou ti nejlepší a většina klubů nebude balancovat na hranici existence. 
A pánové, až při hokeji narazíte na nějaké křehké stvoření, nezapomeňte je pochválit, jak jim to sluší, jaký mají pod helmou krásný účes a nezapomeňte pochválit voňavku. 
Vpravo nahoře je anketa, vyjádřete se  všichni, co navštívíte tyto stránky, svůj názor.

A teď již zmíněný email:
Zdravím.
Podávám vám informaci o KLD z pohledu týmu Amazonky Kladno. Došlo k rozhodnutí ČSLH na základě stížností několika činovníků, že náš tým v sestavě jakou máme, nemůže hrát oficiálně soutěž KLD. Po dohodě s paní Janečkovou bude náš tým vyjmut z HOSYSUa případné zápasy si odehrajeme jako přátelská v daných termínech, které si budeme individuálně potvrzovat. Změní se nasazování rozhodčích, které si domácí tým musí zajistit. Většinu utkání budeme schopni odehrát. Vynecháme pouze ty zápasy, které nám kolidují s ligou žen, aby jsme nemuseli hrát 2 zápasy v jeden den jako doposud. Týmy, které proti nám hrály mohou potvrdit, že naše děvčata hrají slušně a pokud kdy došlo k nějakému poranění, bylo to na naší straně kvůli hrubé hře některých kluků, kteří si chtěli něco dokázat. Nahlášené zápasy na HOSYS potvrzuji. Jde o 12.9. ve Vlašimi, 19.9. na Kladně s Kutnou Horou. Kvůli termínové kolizi musíme zrušit 26.9. s Mělníkem, 28.9. se Zbraslaví, 4.10. s Podblanickem a 18.10. s Černošicemi. Prosím o vaše stanovisko.
Díky za pochopení.

Žádné komentáře: