TRENINKY

TRÉNINKY OD ZÁŘÍ:

sobota 29. srpna 2015

HK KRALUPY n. VL. - HC "KDO TU ZBYL" BENEŠOV  3:4 

Vážení, není mým zvykem, abych veřejně hodnotil zápasy. A do budoucna to ani činit nebudu. Toto je mimořádná výjimka. Na našem předvedení bych našel tisíce nedostatků. Nejvíce mě mrzí přístup. Jednoduše řečeno: jedna a jedna byly odjakživa dvě. A vysvětlete klukům, že to tak bude i do budoucna. Nemá smysl aby naši kluci přemýšleli, že to je jinak .  Pochvalu si určitě zaslouží od 52 min., kdy se začali  hecovat a chovat jako parta. Myslím ovšem, že by toto mělo být od začátku. Kdo jste byl účasten zápasu, tak se mnou budete souhlasit, že hráči Kralup byli hokejovější, snažili se hrát nějaký systém a od počátku k tomu měly jednoznačně lepší přístup. Nenalhávejme si nic jiného, než že výsledek je docela překvapivý. Ale na to se dějiny neptají :-)  .
A teď, proč jsme takový zápas odehráli. Na rovinu napíšu, že to byl můj osobní zájem. Chtěl jsem poměřit před startem sezony budoucí klub ligy mladšího dorostu a tým, který je každý rok decimován odchody hráčů do různých lig. Zápasů s ligovými týmy mělo být více, ale bohužel pouze HK Kralupy přistoupily na zápas s námi. Za toto jim velice děkuji.
A co jsem tím sledoval? Již léta sleduji, že liga mladšího dorostu (obecně všechny ligy mládeže) jsou k ničemu. A dnešek toho byl dalším důkazem. Jediné, co to přinese bude, že Kralupy půjdou výkonnostně nahoru, protože je čeká více kvalitních zápasů a my se budeme dále rozpadat. A to jenom díky tomu, že někdo má "štěstí" a někdo ne.
A závěr? Výzva.

Výzva všem zainteresovaným, aby již vzali rozum do hrsti a zrušily nesmyslné ligy. Nemůžeme přece díky rozmarům několika fukcionářů ničit děti a kluby.     

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Naprosto souhlasím. Ještě aby to taky četli ti, co o tom rozhodují.

Richard 2001 řekl(a)...

K třem úrovním soutěží dorostu není co dodat - nesmysl a ta zrušená 9.třída je další nesmysl. A Amazónky v soutěži chlap(c)ů, to dali hlavy dohromady Hálí, Bélí a Zélí...

PK řekl(a)...

Souhlasím taky at je kvalitní extraliga a potom kraje aby byli kluci doma a nelítaly po Hvězdách,Kobrách a Berounech což je k ničemu!!!